Geachte relatie,

Corona en alle noodzakelijke maatregelen houden Nederland in zijn greep. Niemand kan er aan ontkomen. Juist in deze periode waarin de aandacht voor gezondheid en veiligheid zo ontzettend belangrijk zijn, is een goede adequate plaagdierbeheersing van groot belang.

Of u nu een werkomgeving heeft in één van de cruciale sectoren (foodsector, zorg, ondersteunende diensten, etc.) of in een niet-cruciale sector, de aanwezigheid van plaagdieren brengt risico’s met zich mee voor volksgezondheid, diergezondheid en de voedselveiligheid. Daarom is het van belang dat de plaagdierbeheersing die OBN bij u verzorgt, ook tijdens de aanpak van het coronavirus, kan worden voortgezet.

Wanneer de plaagdierbeheersing tijdelijk zou worden stopgezet ontstaat er een situatie waarin ongedierte ongehinderd zijn gang kan gaan. In een omgeving waar, bijvoorbeeld als gevolg van sluiting, weinig mensen zijn, is de kans op een snelle ontwikkeling erg groot.

OBN wil in deze risicovolle tijd van coronabesmettingen en -maatregelen u van dienst blijven zijn en ontzorgen op het gebied van plaagdierbeheersing. Zonder tegenbericht kunt u onze servicemedewerker verwachten.

Aanvullende informatie over het belang van de continuering van plaagdierbeheersing bij de aanpak van het coronavirus kunt u vinden op de website van de NVPB (Nederlandse Vereniging van Plaagdiermanagement Bedrijven).

Mocht u naar aanleiding van bovenstaande informatie nog vragen hebben, dan verzoeken wij u contact op te nemen met 088 88 88 626 of info@obn.eu om het uitvoeren van de dienstverlening te bespreken.

We staan altijd voor u klaar en wensen u veel sterkte en gezondheid toe, in deze moeilijke tijd!

Met vriendelijke groet,
OBN Ongedierte Bestrijding Nederland

Inloggen